London, baby!

Vi åkte från Oxford tidigt för att hinna tillbringa dagen i London, en lite nypåhittad plan. Det tog bara en timme att komma till Watford, där vi nu ska sova de två sista nätterna, eftersom vi ska på Warner Bros Harry Potter i morgon kväll. Vi längtar alla till hotellet, det är Premier Inn, som vi har bott på ett antal gånger. Deras grej är att man ska sova gott (annars får man pengarna tillbaka!), och de har sköna sängar, kuddar, mörkt i rummet, osv. Genialiskt. 

Men nog om det. 🙂

Vi bokade biobiljetter igår, och funderade på vad vi inte såg senast, och kom fram till att vi skulle åka till Camden Market. Vi tog the Overground från Watford High Street precis vid hotellet, sen hängde vi i stan hela dagen. 

Lunch i Camden Market.


Det var kul att vara i London igen, det är ändå favoritstaden måste jag säga. Men jag var väldigt trött i kroppen, så vi gick till Odeon lite tidigare och satt och vilade innan filmen satte igång. Bra film som alla gillade – Guardians of the Galaxy II. 

Testar en cronut, faktiskt för första gången! Ingen utom Risto gillade. 🙂


När vi kom ut så kändes det som kväll, som det alltid gör när man går på bio på eftermiddagen. Vi gick och åt på Leon, som jag har velat luncha på sen första dagarna, när jag köpte en stödhummus där som var jättegod. 

Visst, snabbmat, men god snabbmat!


Sen orkade jag inte mer, så vi gick till Euston och tog tåget hem till Premier Inn. I morgon har vi inga planer, förutom Harry Potter på kvällen. Skönt att ta det lugnt nu när jag är på väg in i en dålig period igen.

One comment

Leave a Reply