The pleasure is all ours

Jag hade lovat en nöjespark under resan, och det blev Blackpool Pleasure Beach som fick nöjet att få ett besök av Lillebo. 

Big One, med 70 meters fallhöjd och utsikt till Irland. Jag åkte!


Den här stan…det är något väldigt tråkigt med människorna här. Inte alls lika artiga som andra vi har träffat, och många har den där amerikanska extrema övervikten som vi inte har sett någon annanstans hittills i Storbritannien. Hur som helst – det var det sällskapet som vi delade utrymme med under den här dagen på nöjesfältet. Redan på andra åket fick vi vänta i kö för att en kvinna tappat sin svandunstoffla i Avalanche. Rookie mistake!

Hannes i favoriten Red Arrows Skyforce.


Sammanlagt betyg:

Hilda: 4/5 Plus för alla roliga åk och inga köer. Minus för headbangern InFusion. 

Jessica: 4/5 Plus för inga köer och vädret. Minus för dålig organisation av personalen i parken. 

Hannes: 4/5 Plus för många olika sorters attraktioner. Minus för att köerna var långa på eftermiddagen (och för att attraktionen Valhalla inte var mytologiskt korrekt).

Dyblött!


Risto gick lite fram och tillbaka mellan parken och stan, och kunde rapportera att den var mycket finare i solljus. När vi var nöjda med dagen så åkte H2 det som jag kallar Flumride  överallt oavsett vad den heter, och blev helt genomblöta. Bytte om i bilen och drog mot Skottland! 

Vackra vyer över Yorkshire bredvid M6.


Hotellet var bokat i Carlisle precis före gränsen. Hilda mådde dåligt från headbangern, så jag tog upp mat till henne och mig på rummet medan hon slumrade lite. Sen mådde hon bättre. 

Leave a Reply