En överraskande kväll i musikhjälpens tecken

IMG_7084

Det föll sig så väl att jag nyligen kunde slå två flugor i en smäll, tack vare musikhjälpen. Två biljetter till Artipelag och Cirkus Cirkör auktionerades ut på musikhjälpen, och eftersom den föreställningen, Underart, sammanföll med en bröllopsdag, min, samt en dopdag, två av mina döttrars men helt slumpmässigt även min egen, så var jag väldigt nöjd över att kunna ropa hem den auktionen. Underart är en nycirkusföreställning med mycket akrobatik, jonglering, streetdance och musik, idésatt och regisserad av Olle Strandberg.

Det kom att bli en oförglömlig kväll med god mat, vacker miljö, duktiga artister och som avslut en personlig föreställning bakom scenen samt vacker signerad bok att ta hem som minne av kvällen. Att höra Anna Ahnlund sjunga den gamla Plattersdängan ”Only You” med en touch av cirkus, är något att bära med sig.

Artisterna var Alexander Dam – streetdance och akrobatik, Matias Salmenaho – parakrobatik, jonglering och dragspel, Christopher Schlunk & Iris Pelz – parakrobatik, Methinee Wongtrakoon – dansakrobatik, parakrobatik, handstående och kautschuk, Anna Ahnlund och Andreas Tengblad / Ripple & Murmur – sång och specialskriven livemusik.

Från programbladet:
En krasch. En omskakande, omvälvande smäll som skulle kunna vara slutet. Istället blir det en omstart och en väg framåt. Underart är en hyllning till det som händer efter en kraschlandning. Till det som händer tack vare en kraschlandning.
I Underart medverkar sju cirkusartister och musiker som blandar balansakter, akrobatik och intensiva fikapauser med specialskriven livemusik.
Regissören Olle Strandberg har en bakgrund som akrobat och jonglör. I december 2005 bröt han nacken när han gjorde en trippelsalto och blev förlamad från halsen neråt. Idag är Olle helt återställd och Underart är baserad på hans egen historia.

För oss blev det en upplevelse i stunden som växer med tiden och lever kvar långt efter den sista volten tumblat ut.
Vi kom hem till slut, men en bit av våra själar sitter kvar i de två stolarna bakom scenen ännu ett tag, för vi mådde så bra där.

IMG_7075

IMG_7073

En vacker miljö och harmonisk inredning gör Artipelag till en spännande spelplats.

IMG_7076

Föreställningen börjar snart.

IMG_7078

Förväntningarna vara stora, där vi stod och väntade för att se vad som skulle avsluta kvällen.

IMG_7088

En vacker och omtänksam gåva blev pricken över i denna kväll.


Så slår du tillbaka mot Nummerupplysningen AB

Så slår du tillbaka mot Nummerupplysningen AB

Min kompis Per, och många andra, har blivit blåsta av ett blufföretag som kallar sig för Nummerupplysningen AB. På ett bedrägligt sätt får man folk att ändra en felaktig adress till något nytt, skriva under och skicka tillbaka i ett förbetalt svarskuvert. Vad som är... read more

Välkommen hit – nyordning pågår

Du når mig på mail info@arhammar.se

Som ni ser sker här en uppdatering inför bloggens tioårsjubileum i mars. drygt 3000 inlägg ska få ett bättre hem. Nu börjar jag.
Jag har en blogg av främst två skäl. Det ena är för att ni ska få en glimt av världen sedd ur min synvinkel, det andra har jag glömt. Men trots det så fyller jag oförtrutet på med texter, bilder, tankar och ord.

Dock blir det mindre numera, eftersom både Facebook och instagram tar sin plats.

Arkivet

Filmverkstan

Här kan du se de allra senaste filmerna, direkt från Bambuser och en Iphone 6. Men du måste ha Adobe flash installerat, vilket visat sig vara lite osäkert senaste tiden. Vill du se mina youtubeklipp får du gå hit.

Från twitter

Från iPhone direkt

France, AUS, Kina, NYC, Frisco, Boston, Italien, Dubai


Här får de gamla inläggen nytt liv – Oldies and goldies

skattjakten2013