Varje år skänker jag pengar till Musikhjälpen. 2011 lyckades man över förväntan och tillsammans samlade svenska folket in över 18 miljoner kronor för att flickor ska få gå i skola.
En del i insamlandet är auktioner på Tradera, och förra året lyckades jag lägga beslag på Jasons rock outfit. En Angus Young inspirerad outfit från Beyond Retro.
Efter lite extraresor över landet, kom så paketet fram till slut. Här kan du se vad paketet innehöll. Och nu har jag fått Timbuktus autograf också, på en affisch, vilket var väldigt trevligt. Inför årets musikhjälp laddar jag nu för fullt på alla sätt: Dels tänker jag lägga bud på nya intressanta objekt på Tradera, dels tänker jag skicka Timbuktus kläder vidare så att de kan generera ännu mer pengar till Musikhjälpen.
Hör av dig om du är intresserad, annars ses vi på Tradera. Jag tror att jag kommer att skänka min signerade landslagströja vidare också, den som Cardigans ägt en gång i tiden. Så håll ögonen öppna.