30 år sen sist

Tuesday 8 May 2007

För 30 år sen, på just denna plats bredvid Shellmacken i Vaxholm, skulle jag spegla raggarlivet på stan för Vaxholms tidning. Vi fick klä upp oss själva för att få en bild på den motorburna ungdomen. Idag satt ett pensionerat par och njöt av solen, och jag var på samma plats igen, denna gång för att fotografera ett omslag. 30 år har gått. Tänk om nån såg mig då, och såg mig idag? Hen skulle tro att jag var fastvuxen där, och att allt som hänt är att jag fått en annan kamera…

You May Also Like…

Rhapsody in Circus

Rhapsody in Circus

Vi var på Rhapsody in Circus, sista dan i Stockholm. En blandning av Wells musikaliska konfekt och Bronetts...

Den ultimata sammanfattningen

Den ultimata sammanfattningen

Sammanfattningar är populära. Och tacka för det, i dagens samhälle är de dessutom nödvändiga, om vi ska hinna med att...