För och emot de nya postfacken

Date May 24, 2011

I min serie nostalgi – var det bättre förr – noterar jag att posten inte kommer genom lägenhetsdörrens brevlåda längre, inte två gånger om dagen och inte på lördagar. Men samtidigt finns det utrymme för lite större paket i mitt postfack nere i porten, som brevbäraren verkar kunna öppna lite extra mycket när inte inkastet fungerar. Och morgontidningen kommer i en ställning precis utanför dörren. Och eftersom jag inte har brevlåda i dörren så behöver jag inte köpa en kåpa över dörrvredet på insidan, som man fick göra förr för att hålla tjuvarna borta.

Dela inlägget!
 • Twitter
 • Facebook

  One Response to “För och emot de nya postfacken”

  1. Teddy Palm said:

   …och ingen kan hälla in rödsprit genom brevinkastet och tända på…

  Get Adobe Flash player